Få ditt hem städat med Städenergi

Kanske du har suttit och letat efter olika städfirmor i Stockholm i jakt på efter en städfirma som passar dig och dina behov? Du känner att du inte har den tid det krävs för att hålla ditt hem skinande rent varje vecka och har beslutat att låta någon annan göra det åt dig. Om du anlitar Städenergi, så får du en städfirma som lyssnar på dina behov och som har stor erfarenhet inom olika typer av städningar. Både privatpersoner och företag kan anlita detta städföretag till olika typer av städning.

Vilka är Städenergi?

Sedan 2008 har Städenergi funnits, och städat åt andra. Deras bas är i Stockholm och de har idag 35 stycken som arbetar hos dem. De har en stor erfarenhet av bland annat dessa typer av städningar:

  • Hemstädning
  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Visningsstädning
  • Byggstädning
  • Kontorstädning

Dessutom så erbjuder Städenergi även fönsterputsning, trappstädning och golvvård. Besök deras hemsida för att se smarta checklistor som de använder sig av och varför inte boka in en provstädning när du ändå håller på?

Behöver du en flyttstädning?

Besök denna sidan och boka in en flyttstädning av Städenergi! Att flytta är tillräckligt jobbigt, utan att behöva oroa sig över att städa efteråt. Låt en städfirma ta hand om de bekymren åt dig!

Guide för beställning av hemstädning

offerta.se kan du läsa lite om hur du ska gå tillväga när du planerar att låta en städfirma ta hand om din städning. Det kanske kan kännas lite konstigt att släppa in människor du inte känner till ditt hem, och det gäller att skapa ett förtroende för dem. Genom att följa lite tips och råd på Offertas hemsida kan du få lite vägledning hur du ska gå tillväga.

12 Mar 2015