Få ett vacker leende med en osynlig tandställning

En osynlig tandställning är ett alternativ mot en vanlig synlig tandställning och erbjuds av SMAJLA.se. En osynlig tandställning sätter man fast på baksidan av tänderna vilket gör att den inte syns. Om du har ett arbete med mycket kundkontakter eller av någon annan anledning vill dölja att du har en tandställning så är detta ett mycket bra alternativ. Hos SMAJLA hittar du ett team av tandläkare, specialisttandläkare och vanliga läkare som har en lång erfarenhet av tandvård. Patientens bästa är alltid det som sätts i fokus. Du kan läsa om teamen samt varje tandläkare och läkare på SMAJLAs hemsida.

Vad erbjuder SMAJLA?

På SMAJLA som ligger på Östermalm så hittar du två team som har allmän tandvård som fokus. Både barn, ungdomar och vuxna är välkomna. Utöver att få en osynlig tandställning kan du även få hjälp med:

  • Standardkonsultation
  • Lagningar
  • Tandblekning
  • Tandhygienistbehandling

Hos SMAJLA får du även hjälp med specialisttandvård samt hjälp med komplicerade behandlingar som kronor, broar och tandimplantat. Alla har rätt till ett fint leende och med bra tandvård och dessutom egenvård så är det inte så svårt!

Lingual tandställning

En osynlig tandställning heter på fackspråk lingual tandställning. Det är en tandställning som har ökat allt mer i popularitet enligt folktandvården. En osynlig tandställning reglerar tänderna från insidan istället som med en valig tandställning där tänderna regleras från utsidan. Hos SMAJLA kan du få all den informationen du behöver när det kommer till osynlig tandställning och övrig vård av dina tänder. Antingen kikar du genom deras stora frågedatabas, eller skickar in en egen fråga. Gäller det dig som redan är patient att du vill ställa en fråga så är det bra om du direkt kontaktar din asvarige tandläkare.

12 Mar 2015