Hur gör man flytten smidig?

I en flytt så ingår det ett visst antal moment som är svåra att komma undan så att säga, men man kan göra det på ett smidigare sätt. Det allra enklaste sättet att genomföra en flytt är så klart att anlita en flyttfirma. Så behöver du flytthjälp i Eskilstuna, så kan du boka in det. Annars kan du se till att samla ett gäng med vänner som hjälper dig med allt bärande. Men innan det är dags att bära, så ska det ju packas! Se till att skaffa en massa kartonger, det går alltid åt många, ofta fler än vad du tror! Du kan med fördel även packa i väskor och liknande. Underlätta för dig själv genom att märka upp lådorna med kök, vardagsrum, badrum med mera, samt ställ in lådorna i rätt rum direkt vid flytten. Så mycket enklare att packa upp!

Du måste flyttstäda

Den bostad du lämnar, den ska vara i bra skick samt städad. Se till att ta ner alla spikar, krokar och annat, samt gör en rejäl städning av lägenheten eller huset. Du kan anlita en städfirma på Flyttstädsträngnäs.se om du vill, eller städa på egen hand. Om du väljer att städa själv, se till att ha en bra checklista att gå efter. Det gör att du (förhoppningsvis) inte missar något.

Sedan, utöver att flyttstäda, missa inte heller att ändra din adress, flytta dina abonnemang, samt se till så att hemförsäkringen gäller den nya bostaden du flyttar till. 

7 Jul 2020