Komma igång med träningen

Nu när våren är runt hörnet så känns det faktiskt rätt så mycket mer motiverande att komma ut och träna. När solen lyser och det är bra väder ute så är det perfekt att ge sig ut och springa. Det har vart lite väl lite träning nu ett par månader. Man har liksom försoffat sig. Men nu ska det bli ordning på detta tänkte jag. Det genom att börja springa igen samt även kanske börja på gymmet. Jag läste även om bra produkter för den som tränar på fitline-fitness.se. Funderar på om man ska testa detta.

Lära sig laga bra mat

Jag behöver även se över maten en del känner jag. Det har även här blivit att man ätit en massa onödigt skräp. Det är ju så att man bör äta bra mat, för kosten påverkar en hel del. Sen att man unnar sig lite gott på helgen må vara, men det är ju bra att på vardagarna kanske satsa på bra mat om man så säger. 

Hitta nån ny kul grej att göra

Jag skulle även vilja hitta nåt nytt, nåt kul att träna. Gymmet och löpträning i all ära, men det finns ju även en massa andra saker man skulle vilja testa på. Så detta året kanske jag ska göra just det, testa en massa olika nya saker. Man kanske hittar en träningsform man verkligen gillar och kan satsa stenhårt på. Ja, det låter väl bra?

20 Mar 2019