Njuta av en behandling eller två

Något alla mår bra av, det är att koppla av och njuta av en behandling av något slag. Det kan vara manikyr Malmö, massage Stockholm, fotvård, åka på spa eller vad som. Det finns ju en massa bra skönhetssalonger runt om i Sverige, så det spelar ingen roll var du bor nästan. Du kan söka efter manikyr på nätet, via en bra sida, Timecenter till exempelvis. Då är det bara att fylla i behandling och vilken ort du vill ha det i, så får du upp en massa förslag.

Jag gillar spa och massage

Det jag föredrar när jag ska koppla av, det är att åka på spa, eller boka massage en timme. Det allra bästa är förstås ett spa, med massage och andra behandlingar. Då kan man stanna en hel helg. Det händer att jag bokar in mig på det. Det är det perfekta sättet att återhämta sig på tycker jag, så att man är redo för vardagen.

Njut av det du gillar

Något många talar om det är vikten av egentid. Alltså tid för dig själv där du gör det du vill. Har du familj kan det vara skönt att få en paus ibland och bara tänka på dig själv. Det är inte själviskt att göra det, snarare tvärtom, du blir en gladare partner och en gladare mamma eller pappa. Så se till att få tid för dig själv, oavsett om det är en stunds massage eller en helg på spa!

13 Mar 2019