Poppis tapet tillbaka

Något som var mycket populärt under 60-70 talet var tapeter, vilket nu åter har tågat in i var mans hem! Vi funderar själva på att tapetsera om hemma och då föll valet på att leta efter någon som kan erbjuda fototapeter till bra pris. Tapetstore har billiga fototapeter och där kan man ladda upp egna bilder, eller välja mellan typ 30 miljoner motiv i en bildbank! Det ska tydligen vara väldigt lätt att tapetsera med just fototapeter. De är av typen ”non-wowen easy up”, som betyder att man sätter inte limmet på tapeten utan man sätter det direkt på väggen. Så det blir nog att gå in på Tapetstore.se och beställa.

Få hem tapeterna snabbt och billigt

Hos Tapetstore kan man som sagt välja färdiga motiv eller ladda upp egna bilder. Dessutom erbjuder såg jag på deras hemsida att de har:

  • Snabb och fri frakt
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Miljövänliga fototapeter
  • Motiv för alla smaker och stilar
  • Det är lätt att beställa online

Så ska sätta mig nu och se vad vi har för bilder att kanske tänkas använda till att göra om till fototapet. Vi har en hel del fotografier att välja mellan.

Moderna tapeter

Expressen.se Så kan man läsa att något som verkligen blivit på tapeten igen är just fototapeter! Var och varannan tapetleverantör och försäljare har fototapeter att erbjuda. Att man dessutom kan använda sina egna motiv och få vilken bild man vill som en tapet lockar allt fler!

21 May 2015